Sponsor worden

Bouw mee aan onze droom!

Word Sponsor van Stichting Vrienden van Edwin Zorgt

Wij geloven in de kracht van samenwerking en de impact die we kunnen hebben wanneer we samen bouwen aan een betere toekomst. Stichting Vrienden van Edwin Zorgt nodigt u uit om een cruciale rol te spelen in het ondersteunen van ons belangrijke werk.

Waarom Sponsor Worden:

Maatschappelijke Impact: Uw steun draagt bij aan het verbeteren van de levens van degenen die afhankelijk zijn van Edwin Zorgt. Samen creëren we positieve veranderingen in onze gemeenschap.
Zichtbaarheid en Erkenning: Als sponsor wordt uw bedrijfsnaam of logo op onze website en promotiemateriaal weergegeven, waardoor u positieve zichtbaarheid krijgt bij onze gemeenschap en partners.
Samenwerking en Netwerken: Word onderdeel van een groeiend netwerk van bedrijven en individuen die zich inzetten voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ontmoet gelijkgestemde mensen en organisaties tijdens onze speciale evenementen.

Hoe U Kunt Helpen:

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om meer te weten te komen over de verschillende sponsoropties en de impact die u kunt hebben. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een zorgzame en ondersteunende gemeenschap.

Dank u voor uw overweging om sponsor te worden van Stichting Vrienden van Edwin Zorgt. Samen kunnen we meer bereiken en positieve veranderingen realiseren.

Contact Info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een belangrijk moment.

Ontwikkeld door: AtSea Design & Media

Copyright © 2023. All rights reserved.