Stichting vrienden Edwin Zorgt,

helpt u mee?

Dit jaar organiseert Stichting vrienden van Edwin Zorgt weer een kerstpakkettenactie. Hiermee helpen we gezinnen die het niet altijd breed hebben en steken een hart onder de riem door een extraatje te geven tijdens de kerstdagen.

De afgelopen jaren hebben we gezien hoe blij de ouders van deze gezinnen werden toen zij het gezin onverwachts konden verwennen met iets lekkers, een luxe maaltijd tijdens de feestdagen of een leuk cadeautje! Voorgaande jaren maakten we door gulle giften 65 gezinnen in Katwijk en omgeving blij. Dit jaar zetten we hoger in en willen we 100(!) gezinnen bereiken en hen met liefde dit kerstpakket geven. We geloven dat het kan.. Maar we kunnen het niet alleen en vragen daarom jouw hulp.

Hoe kan je helpen?

Vanwege het ontbreken van opslag ruimte voor de kerstpakketten.
Vragen we u om een gift over te maken.
of middels ideal te doneren of op rekeningnummer;

NL76 SNSB 0787 8997 20 t.n.v Stichting Vrienden van EdwinZorgt

Via onderstaande link onder vermelding van kerstpakkettenactie 2023 of deze QR code te scannen kan je jouw gift overmaken.

Team EdwinZorgt zal vervolgens de laatste week voor kerst de pakketten realiseren van de ontvangen donaties , en uitdelen aan de gezinnen.

Over Stichting vrienden van Edwin Zorgt
Stichting vrienden van Edwinzorgt ,is een stichting die omkijkt naar kwetsbare kinderen en jongvolwassenen in de Bollenstreek. Door onder andere dit soort acties leveren we een positieve bijdrage aan het leven van kwetsbare kinderen en jongvolwassenen . Dit kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de hulp van vrienden nodig. Wil je op de hoogte worden gebracht van deze acties of meer weten? Meld je aan voor de nieuwsbrief via het contactformulier op de website.

Snelle links

Contact Info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een belangrijk moment.

Ontwikkeld door: AtSea Design & Media

Copyright © 2023. All rights reserved.