Jos Lindhout

Jos Lindhout
Over

Jos Lindhout

Ik ben Jos Lindhout, 59 jaar en inmiddels al 34 jaar woonachtig in Katwijk. Ik ben actief als bestuurslid van de stichting Vrienden van Edwinzorgt. De reden dat ik me hiervoor inzet is dat ik er heel slecht tegen kan als kinderen en jongeren om wat voor reden dan ook niet de jeugd kunnen hebben die je iedereen gunt. 

De schade die daarbij ontstaat duurt vaak een mensenleven lang. Hoe mooi zou het zijn als iedereen in vrijheid en veiligheid zou kunnen opgroeien. Maar feit is dat dat in veel gevallen vaak niet het geval is. Persoonlijk heb ik de afgelopen jaren samen met mijn vrouw meerdere pleegkinderen in huis mogen opvangen dus ik heb veel ellende van dichtbij mogen ervaren.

En hoe mooi is het dan dat er instellingen zoals Edwinzorgt zijn die hier een steentje aan kunnen bijdragen. Via giften aan de stichting kunnen we ook net die extra inzet en middelen ter beschikking stellen die allemaal ten goede komen aan het herstel en de ontwikkeling van de jongeren die bij Edwinzorgt aangesloten zijn.

Contact Info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een belangrijk moment.

Ontwikkeld door: AtSea Design & Media

Copyright © 2023. All rights reserved.