Henk de Wit

Over

Henk de Wit

Toen Edwin mij, Henk de Wit, vroeg om hem te helpen met opzetten van Stichting Vrienden van Edwinzorgt heb ik direct ja gezegd. Het is fijn om, al is het wat op afstand, hulp te mogen bieden aan jongeren in nood. Hierbij verbind ik mij sterk aan de visie van Edwin om jongeren te benaderen met een liefdevol v(V)aderhart.

Ik ben betrokken bij diverse hulporganisaties en projecten. Regelmatig zie ik wat het met mensen en jongeren doet als geborgenheid, aandacht en een flinke dosis liefde ontbreekt. Het is bij Edwin, Paula en hun team in goede handen gelegd om de jongeren dit wél te kunnen bieden.

Het is waardevol om iets te kunnen bijdrage aan dit mooie werk. Als bestuur zijn wij op zoek naar vrijwilligers en donateurs die zich aan de missie van Edwin en Paula willen verbinden. Die ons durven te vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met uw gift.

Maar boven alles zijn wij op zoek naar mensen met een hart voor jongeren die ons ook willen bijstaan in gedachten en gebed. Kijk rustig rond op onze website en abonneer u op onze nieuwsbrief. Wij komen en blijven graag met u in contact.

Contact Info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een belangrijk moment.

Ontwikkeld door: AtSea Design & Media

Copyright © 2023. All rights reserved.