Gerco Guijt

Over

Gerco Guijt

Ik ben Gerco Guijt, 37 jaar en geboren en getogen in Katwijk. Getrouwd met Jeannine en trotse vader van Levi (4) en Noah (2). Ik draag graag mijn steentje bij als penningmeester in het bestuur van deze mooie stichting. Het werk wat het team van Edwin Zorgt doet inspireert me steeds als ik hen erover hoor praten. 

Wat is het toch mooi dat dit team naar een groep jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben omkijkt, door een ‘stukje’ met ze meelopen zodat ze steeds beter mee kunnen in de maatschappij. Ik raak onder de indruk van verhalen die ik hoor waar jonge meiden en gasten stappen in het leven maken door de hulp van Edwin Zorgt. 

Wij als stichting willen daarom ook altijd praktisch klaarstaan om de zorg voor deze jongeren nog beter te maken, leuke activiteiten te organiseren tijdens schoolvakanties of acute hulp te bieden in een schrijnende situatie. Hierdoor wordt het leven van de jongeren een stukje mooier en kansrijker en daar doen we het toch voor!

Contact Info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een belangrijk moment.

Ontwikkeld door: AtSea Design & Media

Copyright © 2023. All rights reserved.